változás

Nem kevés, nem apró változás

Olvasási / meghallgatási idő: kb. 11 perc

Üdv mindenkinek.

Évente egyszer kiemelten végig gondolom az eddigieket és azt, hogy a jelenlegi működés mennyire ideális kereteiben, tartalmában. Nem egyszer és nem kicsit változtattam mindezen az elmúlt 12 évben, most is markáns vonalakat jelölök ki. Volt, amikor külső körülmények sürgették ezt, volt, amikor belső. Ez most valahol fél úton van. Az új működés minden apró részlete pont azért olyan, mert még inkább ’jó példát’ akarok mutatni olyan árnyaltan, amennyire csak lehet.

A 2023.10.01 utáni változásokat tematikusan szedtem össze. Bár a honlap ide vonatkozó oldalain is megtalálod ezeket. Leginkább az Árak menüpontban, de így legalább egy helyen van összeszerkesztve minden.


Keresd meg az óralátogató “típusod” és kérlek nézd át miként változik az irányomból a közös munka vállalásának a feltételei októbertől. Bár azt javaslom, hogy olvasd végig a többiek részét is, hogy egészében lásd a változásokat, hogy esetleg mindennek fényében újra tudd gondolni, hogy miként formáld még személyesebbre a gyakorlásod Tréner Úr jóvoltából.

THM-s (debreceni) vendégem vagy?

  • Az alap. A továbbra is 60 perces foglalkozások díja 17.000 Ftra módosul 1-2-3-4-5 fő esetén.
  • 15.000 Ft értékű ajándék. Aki havonta legalább 2 THM vagy online magánórán részt vesz, ajándékba kapja a Komplex Online Csomagajánlathoz való hozzáférést. Ez egy különösen értékes tétel, főleg, ha tartósan vagy esetileg csökken a közösen töltött idő.
  • További 30 perc. Így a foglalkozás további 6.000 Ft ellenében 30 perccel hosszabb. Ezt felhasználhatja egy csoport vagy egy csoport tagja, hogy személyre szóló megoldásokat kapjon, így ötvözve a csoportos órák kedvezőbb árát a saját haladással.
  • Újabb óra. Amennyiben egy foglalkozás után követlenül ugyanott megszervezésre kerül egy másik torna, a 2. óra kedvezményes áron, 12.000 Ft ellenében kerül felszámításra.
  • Az óra módosítása, lemondása. Havonta egyszer, egyszerre akár több időpont is lemondható, módosítható díjmentesen. De ezentúl minden további időpont lemondása, módosítása a következő foglalkozás díját 3.000 Ft/alkalom értékben növeli.

6 fős vagy nagyobb csoportban mocorogsz?

  • Az alap. 6 fős vagy 6 főnél nagyobb csoport esetén torna díja 3.500 Ft/fő/óra, amit óra végén továbbra is egy összegben egy fő a csoportból tud elrendezni.
  • 15.000 Ft értékű ajándék. A csoport számára is díjmentesen elérhető a videótár, ha havonta legalább 2 THM vagy online magánórán részt vesztek.
  • Az óra módosítása, lemondása. Ugyanúgy járunk el itt is, mint kisebb létszámú THM óra esetén. Vagyis havonta egyszer, egyszerre akár több időpont is lemondható, módosítható díjmentesen. De ezentúl minden további időpont lemondása, módosítása a következő foglalkozás díját 3.000 Ft/alkalom értékben növeli.

Online magánórás ügyfelem vagy?

  • Az alap. Akiknek fontos, hogy személyre szabott mozgásélményt kapjon és minden oktatói figyelmet egymaga kapjon meg online is, 12.000 Ft/alkalom ellenében tud mozogni általam.
  • 15.000 Ft értékű ajándék. Itt is jár a KOCSÁ-hoz az ingyenes hozzáférés annak, aki havonta legalább 2 magánórán részt vesz.
  • Az óra módosítása, lemondása. Ugyanúgy járunk el itt is, mint kisebb létszámú THM óra esetén. Vagyis havonta egyszer, egyszerre akár több időpont is lemondható, módosítható díjmentesen. De ezentúl minden további időpont lemondása, módosítása a következő foglalkozás díját 3.000 Ft/alkalom értékben növeli.

Ami változatlan

15-e. Továbbra is 15-n kezdem szervezni a következő hónap órarendjét. Vagyis ekkor fogom a fix időpontos vendégeket kérdezni, hogy mint látják a következő hónapban az órákat.
Megyünk az eddigi minta szerint? Van-e amelyik elmarad? Esetleg ezek helyett keressünk-e B. variációt?
Továbbra is 20-ig várom a válaszokat, addig fenntartom az időpont(ok) lehetőségét. Azonban 21-e után a szabadon maradt időpontokat feltöltöm a várólistásokkal.

KOCSA / Komplex Online Csomagajánlat előfizetőm vagy?

Az alap. A szolgáltatás díja a továbbiakban 15.000 Ft/hó.

A frissülés. A továbbiakban, azt a garanciát tudom vállalni, hogy három hetente egyszer egy videó jobbá válik és/vagy új anyag kerül a meglévő helyére. Mivel alapvetően 21 eszenciáról beszélünk, így nem esünk abba a hibába, mint amibe a “szakma”, hogy ugyanazt “csomagolgatja” folyamatában. Itt egy minőségi javulás kell, hogy bekövetkezzen – megkerülhetetlenül.

A legjobb 21. Aki már most is hozzáfér a csomaghoz láthatta, hogy a videók száma sokszorosára nőtt néhány hónap alatt. A fejemben lévő 21 videó folyamatában elkészült, és így immár 19 órányi videót lehet segítségül hívni akár erősödni, mozgékonyságot fokozni, akár fájdalmat csökkenteni szeretnénk.

Milyen a 21 videó?

  • A rövidebb programok hossza változó, 10-35 perc. Amelyekből a rendelkezésre álló idő, erőnlét függvényében tudsz továbbra is programokat összeállítani.
  • De akár 75 perces ‘komplex programok’ is segítenek a céljaid felé.
  • Újítás a ‘minimál videó’, ami időhatékonyan igyekszik a napi rutinba beilleszteni a mozgást.
  • Mindegyikben rengeteg rejtett, szakmai finomság és árnyaltság van, így különösen összetett és még inkább hatékonyan gazdag minden program.
  • Időhatékonyan és továbbra is úgy van szerkesztve, hogy a gyakorló megtalálja a hozzá és erejéhez, kipihentségéhez illeszkedő változatot.

“Így tornáztok ti”

Kedvcsinálónak egy-egy óravégi gondolatot ide másolok. Mivel anonim a videók kapcsán adott szavazat és vélemény, így bátran felhasználom. Remélem örömmel veszitek, hogy büszke vagyok az érzeteitekre is!

  • Az új, ’bárcsak minden reggel’ gyakorlatokat végeztem végig, nagyon kellemes volt, már hiányzott egy alapos átmozgatás. Remekül érzem magam, köszönöm.
  • RÁHANGOLÓ – Ráhangolódás 3 körben. Meglepődtem, mert szívesen folytattam volna, még maradt egy kis energiám😅. Ennek örültem, mert azt mutatja, kezdem visszanyerni az erőmet es kitartásomat, köszönhetően az összeállított gyakorlatoknak. Ma is tettem az egészségemért egy lepést előre, köszönöm🙂.
  • ERŐFEJLESZTŐ – Erő >= hajlékonyság. Zseniális összeállítás, jó erő, egyensúly és hajlékonysági próba volt. Bizony van még mit fejlődni🤣
  • A derekamra gyakorolt jótékony hatása miatt szeretem nagyon az ‘Oldalas’ videót.
  • A P34. Remek gyakorlatsor, erősítés nyújtással egybekötve. Mivel erős fizikumot igényel, a feladatsor 3/4 részét bírtam végig csinálni :-), viszont ez pont elég volt ahhoz, hogy most frissnek és ‘erősnek’ érezzem magam 🙂 Szeretem igy kezdeni a napot 🙂
  • Levezetés 3 progresszióban. Kicsit fáradtan vágtam bele, de már frissebb vagyok, indulhat a nap 🙂
  • HOSSZABB KOMPLEX ÓRÁK – falas. Ma gondoltam, választok valami light-osat 🙂 Be kell vallanom 40 perc után úgy elfáradtam, leizzadtam, hogy nem tudtam végig csinálni, de éreztem, hogy ez nagyon jót tett nekem. Köszönöm 🙂
  • HOSSZABB KOMPLEX ÓRÁK – székes. Mivel korán keltem, ezért ezt a feladatsort végeztem el, ami remek választás volt. Jól almozgatott, hosszú kihagyás után éppen erre volt szükségem, köszönöm🙂
  • A Yin jógás videót mozogtam végig. Nagyjából úgy voltam vele, mint Te, nagyon fáradt voltam, leginkább szellemileg. Az óra nagy részét csukott szemmel végeztem (átaludtam az órát 😀), de úgy esett jól és mindent kizárva magamra figyeltem. 75 perc után fizikailag felfrissülve, szellemileg kicsit tisztább fejjel, nagyon jól érzem magam. Köszönöm!
  • Bárcsak minden nap végén. Sajnos, kevés időm volt reggel, ezért választottam ezt a feladatot. Örülök, hogy legalább ennyit mozogtam és mondhatom, teljesen másképp érzem magam. A hátamat mintha kicserélték volna, remek érzés. Fájdalmas volt az elején, de a végére teljesen kilazultam es rá tudtam feküdni a padlóra.

“Ez minden pénzt megér”

Ez minden pénzt megér – mondta félhangosan egy THM-s vendégem a héten az órája után kissé megfáradva, “felavászkodva” a tornaszőnyegről.

Ez majd a vasárnapi üzenetem után is jusson eszedbe – válaszoltam neki.

Innen folytatjuk.

Megosztás: