Teszt hét regisztráció

Adj magadnak egészséget, próbáld ki a ZÁKÁNY FITNESS-t egy hétig! Csak egy perc: Click&Pay és akár ingyen kipróbálhatsz mindent: a Z-Videótár alapcsomagjában 5 torna videóanyagát és heti két nap tornázhatsz a Z-Live élő óráin.

Ha szeretnél regisztrálni a teszt hétre, akkor már csak a következőket kell megtenned:

Kérlek add meg az adataidat az alábbi űrlapon, majd kattints kérlek a “Kérem a teszt hetet” gombra.

A rendszer ezután átirányít a biztonságos bankkártyás fizetést lebonyolító Simple Pay szolgáltató weboldalára, ahol ki tudod fizetni a teszt heted díját.

Majd ezután az email címedre elküldjük a jelszavad és minden további információt, amivel betudsz lépni a saját fiókodba és könnyedén hozzáférsz mindkét Z-csomagajánlathoz.

A ZÁKÁNY FITNESS két legkeresettebb csomagajánlatának előnyeit ötvözi a teszt hét.

Pont azért, hogy megismerkedhess KOCKÁZATMENTESEN és minden további KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL a legkülönbözőbb igényekhez formált tornalehetőségekkel.

Mit tartalmaz?

Z-Live: Amennyiben az a fontos, hogy fix, rendszeres időpontokhoz igazítsd a tornákat, kedden és csütörtökön csatlakozhatsz a Z-Live élő alkalmaihoz.

Videótár: Ha pedig az időbeli függetlenség a szempont, és van kellő motivációd, akkor a Z-Videótár alapcsomagjában férhetsz hozzá 5 teljes órás videóanyagomhoz, ami hetente 2x újabb tartalmakkal frissül.

Mindkét csomagban a Z-Forma és a Z-Funkció / Z-Fúzió órák érhetőek el. Előbbi inkább erősítő hangulatú, a másik kettő pedig inkább nyújtó, mobilizáló, de pont olyan arányban jön létre mindenkor a két óra, hogy egymást kiegészítsék és kellő kompenzációt adjanak a modern kor kihívásaival szemben.

Egy hét elteltével pedig mindezeket megtapasztalva dönthetsz, hogy szeretnél-e további tartalmakhoz hozzáférni:

* Ha igen, akkor az első, általad kiválasztott csomag díja 7.000 Ft-al csökken. Így a tesztheted ajándékba kaptad.

* De ha mégsem ezt kerested – kérlek jelezd ezt számomra és kérésedre visszautalom a 7.000 Ft-ot. Vagyis itt is ajándékba kaptál egy hetet a Z-világban.

Nincs mit vesztened, próbáld ki kockázatmentesen!

Bízom benne, hogy hamarosan csoportom tagjaként üdvözölhetlek.