A Z-oktató

Csak azt tanítom, amiben hiszek, és amiről meggyőződésem, hogy jó Neked.

Magamról

Zákány Norbert vagyok, a Z–módszer kidolgozója és vezető oktatója.  Pilates-, gerinc- és hatha jógaoktató, callanetics és sportoktató, valamint Aviva Férfi Torna oktatói képzettségem van közgazdász diplomám mellett. Rengeteg iskola áttanulmányozása után – immár hosszú évek óta a saját módszerem szerint dolgozom. Az általam kifejlesztett rendszer a tapasztalatok szerint a mozgásszervi fájdalmak csökkentésére vagy akár teljes megszüntetésére alkalmas, komplex alak- és tartásjavító tornarendszer.

Mit jelent ez pontosabban? Csak azt tanítom, amiben hiszek, és amiről meggyőződésem, hogy jó Neked. 

Mindig is olyan mozgásformákat gyakoroltam, ahol a mozgás struktúrába rendezett és áramló ívű volt. A gyakorlásból egy személyes sorsforduló által váltam oktatóvá. Amiatt döntöttem el, hogy embereknek szeretnék segíteni, és a mozgás adta eszköztárral hatni rájuk. Az elmúlt évek alatt folyamatosan képeztem magam. Hiszem, hogy a mozgás öröme mindenkié lehet kortól, erőnléttől, nemtől függetlenül. Küldetésemet a Z–módszer fejlesztésében, tökéletesítésében teljesítem.

10 Év Tapasztalat
5849 Megtartott Óra
19385 Megmozgatott Ügyfél

Az én Történetem

Az elmúlt 10 évem fontosabb állomásai:

2020

Z-Online Stúdió

Március 17-én a kialakult járványhelyzet miatt kényszerű vagyok bezárni a Stúdiót. Március 19-én megnyitom a Z-Online Stúdiót.

2018

Új stúdió

Kénytelen vagyok elhagyni a Miklós utcai Stúdióm, és átköltöztetem a Stúdiót a Párizsi udvarba.

2016

Saját stúdió

Főállású Stúdió vezető és főállású vállalkozó vagyok.

2014

Stúdió függetlenül

Elkezdek más stúdióktól függetlenül, a saját szabályaim szerint dolgozni. Otthagyom – 11 év után – a biztos, mások szemében akár ideális munkám és bevállalok kevesebb bérezésért egy gazdasági titkár pozíciót a Csokonai Színházban, hogy több időm legyen a módszerem fejlesztésére.

2011

Első oktatói képzés

Megszerzem első oktatói képesítéseimet. Képzések, workshop-ok tömegét végeztem el és folyamatosan önképzem magam. Callanetics, gerinc jóga, Hatha jóga, Pilates, Aviva Férfi Torna oktató, sportoktató leszek. 2011–2014 között stúdióról stúdióra vándorlok, mint óraadó.

2010

A kezdetek

2010-ig teljesen átlagos életem volt. Lediplomáztam mint közgazdász. Később mérlegképes könyvelő, … végzettséget szereztem. 11 évig, 2011-ig kontrolling munkatársként dolgoztam Berettyóújfaluban, a G. Tisza. István Kórházban. 2010-ben nagymamám, Dudi betegsége és halála összetörte addigi világomat. Megfogalmazódik bennem, hogy hatni akarok emberek életére, hogy egészségesebben, tudatosabban éljenek, elkerülve az elkerülhető egészségügyi problémákat.

Kérdésed lenne?

Írj nekem, ha olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtál választ!