újabb videók

Újabb 4 videómról (173. – 176.)

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Csókolom, sziasztok.

Szeretném bemutatni Nektek a videótárakba leforgatott legújabb 4 tornaprogramomat.

Természetesen, ha inkább személyesen szeretnéd megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) a tornám, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre.
Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer mind az 5 csomagajánlatát kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 7.000 Ft-ért!
Ha tetszik, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

173. Székestől

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy szék, ami rendelkezik háttámlával, de nincs könyöklője és az ülőmagassága által a lábak a kényelmesen támaszkodnak a talajon.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? „Ezt a székes órát nagyon érted” – ezt a mondatot nem olyan régen kaptam meg egy magánórás vendégemtől, aki így akart “rámasszírozni arra”, hogy ilyen órája legyen. Valóban megosztó, mint tornaszer, ellenben hatásos is. Főleg, hogy általa remekül lehet keresni egy erősítő és egy mobilizáló óra közötti határokat.

174. Csak egyszerűen

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 52 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Idővel egyre egyszerűbb megoldásokat keresek az életem egyre több területén. Az óráim sem kivételek ez alól. Változatos előrehajolások és izgalmas kompenzálásaik pedig a hatékonyságot adják a közel egy órás programba.

175. Inkább

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A program keretét egy nagyvolumenű mobilizáló szekvencia adja. Így kellő előkészítést és végül kompenzációt adva egy a horpasz irányából megszerkesztett erősítő szettnek, amiben a nagyvolumenű mozdulatok újra csak visszaköszönnek.

176. Falakkal

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Egy szabad falfelület, amihez odatudsz ülni, feküdni kényelmesen nyújtott ülésben. A karok magastartásban és oldalsó középben is szabadon mozognak. A lábak pedig akkor is elférnek, ha terpeszülést követel meg a feladat.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Egy tornaszer jelenléte akár könnyedséget is hozhatna, ellenben inkább lágy, de erőteljes terelője a feladatoknak. Amiknek így a hatásfokuk folyamatában nő. Az érdekes testhelyzetek és karakteres érzetek kombinációja által pedig az óra szinte észrevétlenül eltelik.

További jó mocorgást.  De addig is maradjunk kapcsolatban, kérlek csatlakozz zárt Facebook közösségünkhöz.

Megosztás: