Torna videók bemutatása: 145. – 148.

Olvasási idő: kb.: 5 perc

145. Nagy vonalakban

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A foglalkozás címe hol beszédesebb, hol pedig inkább analógiaként társul a videóhoz. Esetünkben előbbi, vagyis ebben a programban csak általam nagyra tartott, megbízható, nagyvolumenű feladatok kaptak helyet tovább erősítve, hogy a hajlékonyság fokozás és az erő növelése igen is járhat kéz a kézben.     

146. Kedvetlenül

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Főleg azoknak, akik kicsit fáradtabbak és nehezen veszik rá magukat a mozgásra.

Kinek NEM ajánlott? Csípő problémások, csípő protézissel rendelkezőek kérem keressenek egy másik programot a videótárban.

Miről szól a program? Nem könnyű feladat mindig a túláradó életerő és fittség képét adni, sőt nekem nem is megy. Ennek egy kiragadott pillanata ez a videó. Aznap amikor összeraktam a programot, csak olyan feladatokat társítottam, amik hatékonyak és általam különösen kedveltek. A videó készítésekor már persze oda volt az ellenérzés, de mivel szeretem a hitelességet és a következetességet – így maradt a cím és persze egy hatékony videó.

147. Gyorsan

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A videó szervezőelve az volt, hogy hogyan lehet csak dinamikus gyakorlatokból felépíteni egy teljes órát úgy, hogy annak a módszertanhoz híven több kifutása is legyen, főleg olyan megoldásokat kínálva, hogy a kevésbé dinamikus, akár után mozgásokat nem kedvelők is megtalálják a hozzájuk jobban illő nyugodtabb tempójú feladatokat.

148. Heveder (nélkül)

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Egy jógaheveder, ami kiváltható egy fürdőköntös övével, egy puhább nadrágszíjjal, egy táska pántjával.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Nem is olyan régen, 62 videóval ezelőtt már készítettem egy programot a témában. De azáltal, hogy folyamatában változik az, ahogy láttatni akarom a feladatokat és ahogy egyre komplexebb hatást akarok kiváltani, időszerű lett a program leporolása, újra súlyozása.

További jó mocorgást. Ha pedig eddig nem éltél a Teszthét lehetőségével itt az idő.

Megosztás: