torna videók

Torna videók bemutatása: 73. – 76.

Olvasási idő: kb 4 perc

Csókolom, sziasztok.

Alig készült el az előző 4 videóról az ajánló, és lehet készíteni a következőt. Egykor egy vendégem azt mondta, hogy onnan tudod, hogy öregszel, hogy „hétfő, szerda, már megint vasárnap… „ ????

Nézzük a torna videók elmúlt 2 heti termését.

76. 13 lepke (Z-Fúzió)

A fekvő-gugi óra utóhatását ellensúlyozandó jött létre a program. Egy olyan ötlet által, hogy mi lenne, ha összeszednék néhány izgalmas testhelyzetet és mozdulatot, amit pillangó ülésben, fekvésben, … meg lehet tenni. A kísérlet eredménye 13 olyan lepke lett, amit kellően meg lehetett támogatni kiegészítő, előkészítő feladatokkal. Az ötletkísérletben továbbra is szempont volt az eredmény. Fokozottan erősítem bennetek, hogy csak azért, hogy valami más legyen nem készítek programot. De annyira könnyed volt maga a folyamat, aminek eredményeképpen létrejött az óra, hogy szinte magát megírta a program.

75. Fekvő-gugi (Z-Forma)

Egy izgalmas, minimál hangulatú óra azoknak különösen szignózva, akik kedvelik az erős, embert próbáló programokat. Két olyan klasszikus gimnasztikai gyakorlat és annak izgalmas vadhajtásai kerültek kombinálásra, ami által mégsem unalmas a program. Nem kell megijedni a kevésbé edzetteknek sem, mert több kifutás által követhető és élvezhető számukra is az óra. Utóhatás pedig garantáltan lesz.

74. Csupa csavar ’csakazértis’ (Z-Funkció)

Még a videótár készítés legelején készült a ’Csupa csavar’ fantázianevű anyagom. Egyik legtöbb pozitív visszajelzést kapó videómat most leporoltam és aktuális habitussal újra értelmeztem. A filmek esetében nem minden esetben tesz jót a ’remake’, ennek a programnak határozottan előnyére vált. Tapasztald meg magad is!

73. Derékfájósoknak különsen ajánlott (Z-Forma)

Nem is olyan régen írtam egy bejegyzést ’Nem fáj neki eléggé, avagy a derékfájástól a belátásig’ címmel. A program ennek a hatására lett összeállítva. Olyan, hosszú évek rutinja által sokszorosan igazoltan működőképes gyakorlatok és kombinációk megbízható tárháza ez a videó, amivel könnyedén válhat múlté a deréktáji fájdalom. A videó már múlt héten kikerült a videótárakba. Akik végig csinálták, így nyilatkoztak vele kapcsolatban:

Ismét neked köszönhetem, hogy visszatért az élet hozzám testileg, lelkileg! (…) ma derék és fejfájással ébredtem. Mikor megláttam a legújabb videót eldobtam a fakanalat és végig csináltam. Ismét csodát alkottál. Se fejfájás, se derékfájás! Köszönöm.

Egy másik vélemény:

Erős volt, elfáradtunk, de tök jól esett. Átmozgatott, de erősített is, nyújtott is! (…) Imádtam ezt az órát! Köszi! (…)  ma izomlázas az egész lábam, hasizmom, hátam, vállam. Szóval mindenemben érzem! Viszont nem fáj a derekam! köszi!

Szerintem elköszönés gyanánt idézem magam és egy ezeréves régi klasszikusom: Nagyon értem ezt a szakmát.

Innen folytatjuk.

Megosztás: