Ajándékutalvány

7.000 Ft

A ZÁKÁNY FITNESS két legkeresettebb csomagajánlatának előnyeit ötvözi ez a csomag. Pont azért, hogy a megajándékozott megismerkedhessen a legkülönbözőbb igényekhez formált tornalehetőségekkel.

  • Ennek keretében, akinek fontos, hogy fix, rendszeres időpontokhoz igazítsa a tornákat, az kedden és csütörtökön csatlakozhat a Z-Live élő alkalmaihoz.
  • Továbbá akinek fontos az időbeli függetlenség és van kellő motivációja, a Z-Videótár alapcsomagjában férhet hozzá 5 teljes órás videóanyagomhoz, ami hetente 2x újabb tartalmakkal frissül.

Mindkét csomagban a Z-Forma és a Z-Funkció / Z-Fúzió órák érhetőek el. Előbbi inkább erősítő hangulatú, a másik kettő pedig inkább nyújtó, mobilizáló, de pont olyan arányban jön létre mindenkor a két óra, hogy egymást kiegészítsék és kellő kompenzációt adjanak a modern kor kihívásaival szemben a fizikai test síkján.

Egy hét elteltével pedig megtapasztalva mindezeket tud dönteni a megajándékozott (amennyiben a munkamódszer illeszkedik hozzá), hogy a továbbiakban milyen csomaggal szeretne hozzáférni a mozgásélményhez.

FONTOS! A MEGRENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSEKOR A PÉNZTÁR OLDALON A MEGJEGYZÉS MEZŐBE ÍRD BELE A MEGAJÁNDÉKOZOTT NEVÉT!

Kategória:
Megosztás: