Próbáld ki a Z-módszert kockázat nélkül!

Regisztrálj most minden további kötelezettség nélkül, és teszteld egy hétig a Z–online Stúdió két csomagajánlatát 7.000 Ft-ért! Ha tetszik a munkamódszer, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

Kipróbálom!

Ezt mondták azok, akik már kipróbálták:

“Számomra az első pillanattól kezdve különleges a Z-módszer. Hogy miért? Azért, mert az egyediségnek mindig van valami varázsa… Komplexen megvan benne minden, amire a lelki-testi-mentális jól-léthez szükség van: erősítenek, nyújtanak, és egyben meditatívak is az órák. Életem során sokféle mozgásformát kipróbáltam, gyakoroltam már, és egy idő után mindegyik zárt rendszerré vált számomra. Norbi órái viszont szabadságérzetet adnak azáltal, hogy változatosak, egyediek, különböző mozgásformákat ötvöznek, és a gyakorlatoknál is választható a nehézségi fok. Az órák végére kellemesen elfáradok, mégis feltöltődve érzem magam. Amióta Z-live óralátogató vagyok, sokat lazult a csípőm, és a hónapok óta fennálló fájdalmam eleinte csökkent, majd a reggeli merevséggel együtt teljesen megszűnt. A csoportos órák ellenére is mindig úgy érzem, hogy ez egy személyre szabott mozgási forma testemnek, lelkemnek.”
 
BETTI
 
 
“6 évvel ezelőtt mentem el először Norbi – akkor még csoportos – Pilates órájára. Már az első óra után meglepett, milyen hatással volt fizikailag a problémás testrészeimre, az óra hangulatáról nem is beszélve. Azóta rendszeresen járok, illetve jelenleg a videóira mozgok. Amit kaptam ez idő alatt, fel se tudom sorolni. Hajlékonyabb lettem, mozgásszervi problémámat tökéletesen karban tudom tartani, nincs fájdalom, becsípődés, gyógyszer, injekció, orvoshoz járás stb. 50-es éveimet sokkal jobb fizikai és mentális állapotban élhettem, mint a 40-es időszakomat. Mint embert is csodálom. Szeretem a lelkesedését, mindent elkövet, hogy segíthessen, folyamatosan megújul, ennyi idő alatt még 2 egyforma órájával nem találkoztam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem!”
 
ESZTER

Pénzvisszafizetési garanciával

Regisztrálj, és egy hétig 7.000 Ft ellenében tesztelheted a Z–online gyakorlatrendszer két csomagajánlatát. Egy hét után pedig dönthetsz, hogy szeretnél-e további tartalmakhoz hozzáférni.

Ha igen, akkor az első, általad kiválasztott csomag díja 7.000 Ft-al csökken. Így a tesztheted ajándékba kaptad. 

De ha mégsem ezt kerested, nem az én munkamódszerem a legideálisabb a számodra, akkor majd jelezd ezt számomra kérlek és kérésedre minden további nélkül visszautalom a 7.000 Ft-ot. Vagyis itt is ajándékba kaptál egy hetet a Z-világban.

Nincs mit vesztened.

Gyere és próbáld ki kockázatmentesen, minden további kötelezettség nélkül!