Nyilatkozatok

ZÁKÁNY NORBERT ADATKEZELÉSI ÉS JOGI NYILATKOZATA

A megadott személyes adatokat, egészségügyi állapotára vonatkozó információkat:

* szigorúan bizalmasan, személyesen (Zákány Norbert) kezelem,

* külön nyomtatva nem tárolom,

* adminisztrációs célból személyi számítógépemen is tárolom,

* harmadik fél sem oktatási, sem egyéb más célból nem juthat azokhoz. 

A program tartalmát a legjobb tudásom szerint (több ezer óra tapasztalatával) és legjobb szándékommal állítottam össze. Oktatóként igyekszem minél több változatot bemutatni és minden probléma esetén megoldást kínálni.

A program gyakorlatai mind biztonságosak. A program végzése során esetlegesen felmerülő negatív hatásokért, sérülésekért, veszteségekért vagy károkért nem vállalok semminemű felelősséget, azokért felelőssé nem vagyok tehető, valamint tőlem kártérítés nem követelhető.

Zákány Norbert

AZ ÜGYFÉL NYILATKOZATAI

ADATKEZELÉS, ADATTOVÁBBÍTÁS, ÁSZF, MÁSOLÁS, … KAPCSÁN A NYILATKOZATOK

ADATKEZELÉS

*A hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat Zákány Norbert kezelje az Adatkezelési Tájékoztatójában (https://zakanyfitness.hu/adatvedelem/) meghatározott adatkezelési célok érdekében. Valamint ezúton elfogadom ezen szabályzat rendelkezéseit.

ÁSZF

* A https://zakanyfitness.hu/aszf/ oldalon elérhető Általános Szerződéses Feltételek rendelkezéseit önmagamra nézve kötelezően elfogadom és betartom.

MÓDSZER ÁTADÁSA HARMADIK FÉL RÉSZÉRE

* Tudomásul veszem, hogy a programok nem jogosítanak fel arra, hogy az ott megismert módszert harmadik fél részére átadjam.

MÁSOLÁS TILALMA

* Tudomásul veszem, hogy a programok kép-és hanganyagáról másolatot készíteni tilos. A program továbbítása, nyilvános helyen történő vetítése vagy sugárzása szigorúan tilos. A felsorolt tevékenységek folytatása jogi következményeket von maga után.

A BIZTONSÁGOS GYAKORLÁS KAPCSÁN FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI ÉS JOGI NYILATKOZAT

Kijelentem és tudomásul veszem, hogy a program megtekintésével elfogadom a Z-Online Stúdió felelősségvállalási és jogi nyilatkozatát. Azaz, tudomásul veszem és kijelentem, hogy   

* nem élek kártérítési igénnyel Zákány Norberttel szemben. (Ezen nyilatkozat azon személyi vagy tárgyi károkból származó követelésekre vonatkozik, melyek esetlegesen a program révén közvetve vagy közvetlenül keletkeztek.)

* a videó formájánál fogva nem alkalmas arra, hogy minden eshetőségre felhívja az Oktató a figyelmet.

* a saját testemért én vagyok a felelős. Igyekszem minden gyakorlatot erőnléti állapotom, hajlékonyságom, egyészségügyi állapotom függvényében és az ahhoz illeszkedő változatban végezni, minden instrukciót pontosan, sorrendben végrehajtani, szükség esetén pihenni. Ha elbizonytalanodok a mozgássor helyességét illetően, vagy nem értek egy feladatot, vagy megfájdul valamim, vagy nem érzem jól magam, pihenek és kihagyom azt a feladatot. Később jelzem mindezt az oktatónak és egyeztetek vele a továbbiakról. Figyelek az érzeteimre. Nem becsülök alá egy feladatot sem. Nem értékelem túl mindazt, amire képes a fizikai testem. Lendületből sosem dolgozok. Sosem erőltetem a gyakorlást – főleg, ha fáradt vagyok.

* amennyiben szedek altatót, nyugtatót, fájdalomcsillapítót, antidepresszáns szereket, azok fizikai testemre gyakorolt hatását mindig figyelembe veszem a kiválasztott feladat erősségének megválasztásakor.

* amennyiben a nyilatkozat kitöltése után megváltozik az egészségi állapotom, arról azonnal tájékoztatom az oktatót, hogy annak függvényében módosíthassa a programot számomra.