újabb 4 videó

Újabb 4 videómról (213-216.)

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Üdvözöllek.

Szeretném bemutatni Nektek a videótárakba leforgatott legújabb 4 tornaprogramomat.

Természetesen, ha inkább személyesen szeretnéd megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) a tornám, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre.
Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer mind az 5 csomagajánlatát kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 3.000 Ft-ért!
Ha tetszik, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

213. Kevert

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Térd probléma esetén egy összehajtogatott törölköző, pokróc vagy díszpárna is kellhet kiegészítésként.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Mindig van egy feladattípus vagy egy kiindulóhelyzet, ami kiemeltebben kap helyet a közös munkában. Most a kevert síkokban végrehajtott gyakorlatokra helyeződött át a figyelmem. A videó minden feladata több dimenzióban létrejövő változatos kimozgatások bőségszaruja. A mozdulatok nagyvolumene miatt pedig inkább Fúzió mintsem Forma a foglalkozás besorolása.

214. Egyre

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 53 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Minden program kapcsán úgy állítom össze az anyagot, hogy több kifutása legyen annak. Ennél a programnál mindez hatványozottan igaz, hiszen három különböző stílus keverhető kedvünkre vagy aktuális igényeink, kipihentségünk függvényében. A videó igazi csemege azoknak, akik a végig hanyattfekve végzett feladatok kedvelői.

215. Falanként

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Egy szabad falfelület, amihez odatudsz ülni, feküdni kényelmesen nyújtott ülésben. A karok magastartásban és oldalsó középben is szabadon mozognak. A lábak pedig akkor is elférnek, ha terpeszülést követel meg a feladat.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A falas óra kapcsán bátran kijelenthető, hogy közönség kedvenc. Mint minden eszközös foglalkozás, ez is megtévesztő amiatt, hogy vajon a mozgásba bevont tornaszer segítség vagy nehezítés. Utóbbi… Ellenben a már ismert pilates gyakorlatok fallal való kombinálása izgalmas és játékos mozgásélményt adnak.

216. Passzív

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A passzív regeneráló gyakorlatok – ahogy én nevezem abszolút szerelem számomra. Egy inger gazdag nap után – amit lássunk be mostanában van – kifejezetten jó olyan feladatokkal szédíteni magunkat, amiben alig vagy szinte semmit nem kell mozogni. A yin jóga pont ebben partner. Felveszünk egy megszokott vagy szokatlan helyzetet, majd megpróbálunk minél jobban belelazulni. A testünk pedig minden egyes lélegzettel változni fog. Míg óra közben izgalmas nyújtás élményt kapunk, addig óra végére kisimult idegeket. 

Köszönöm, hogy elolvastad és/vagy meghallgattad.
Innen folytatjuk.
De addig is maradjunk kapcsolatban, kérlek csatlakozz zárt Facebook közösségünkhöz.

Megosztás: