Torna videók bemutatása: 153. – 156.

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Csókolom, sziasztok.

Szeretném bemutatni Nektek a videótárakba leforgatott legújabb 4 tornaprogramomat.

153. Pilates?!

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Főleg azoknak, akik szeretik az autentikus gyakorlatsort.

Miről szól a program? Egy izgalmas játékot találtam ki. Az eredeti talajmunka 34 gyakorlatát felhasználva állítottam össze egy programot. Minden feladat eredeti formájában és módosítva is bemutatásra kerül, így még inkább megtudod tapasztalni azt, hogy egy-egy feladat milyen eredeti közegében és norbisan újraértelmezve. A sorozat részeként további autentikus gyakorlatsorok kerülnek feldolgozásra rövidesen.

154. Gerincjóga?!

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Térd probléma esetén egy összehajtogatott törölköző, pokróc vagy díszpárna is kellhet kiegészítésként.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A Pilates?! az újra értelmezett sorozatok első állomása volt, ez a videó pedig immár második. Az eredeti gyakorlatsor elemei kerültek felhasználásra és sorrendileg, arányaiban és persze tartalmilag újra értelmezve. A program célja finom átmozgatás és tartásjavítás jóga bázison.

155. Ajtófélfástól

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 52 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Egy ajtófélfa.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Aki kedveli az izgalmas formai megoldásokat és aki szeretne olyan feladatokat elsajátítani, amit utána akár irodai tornaként tud majd végezni.

Miről szól a program? Két fallal jelelt stúdióval ezelőtt az óráim kiemelt tagja volt az ajtófélfás torna. Most ezekhez az időkhöz nyúlunk vissza. A videóban javarészt tartásjavító feladatokat találsz, de kiemelten vannak szerepeltetve izometriás feladatok is, ill. pilates gyakorlatok 90 fokkal elforgatva.

156. Kvintesszencia

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Térd probléma esetén egy összehajtogatott törölköző, pokróc vagy díszpárna is kellhet kiegészítésként.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen azoknak, akik szeretnék megismerni azokat a feladatokat, amik egy a leghatékonyabb hajlékonyság, mozgékonyság fokozóak – szerintem…

Miről szól a program? 11 év alatt általam leginkább megkedvelt és alkalmazott nyújtó, de inkább mobilizáló feladatokat gyűjtöttem össze egy hatékony programba. A tőlem megszokott több kilépési pont most is szavatolja, hogy személyre tudd szabni a gyakorlásod aktuális erőnléted, kipihentséged alapján.

További jó mocorgást. Ha pedig eddig nem éltél a Teszthét lehetőségével itt az idő.

Megosztás: