videótár ajánló

Torna videók bemutatása: 121. – 124.

Olvasási idő: kb.: 5 perc

121. Na még egy

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen azoknak, akik egykor jártak hozzám a fizikális stúdiómba.

Miről szól a program? Egy olyan programot állítottam össze, aminek a szervezőelvei a bezárás előtti időkre nyúlnak vissza, amikor is egyik feladat következménye volt az őt megelőzőnek. Az „új”, online világhoz kialakított elvek jobbak, ellenben nagyon jó volt nosztalgiázni kicsit. Természetesen most is egy egész testet munkára bíró videót kaptok, amiben most is több kifutás szavatolja az azonnali sikerélményt.

122. Oh, az a medence

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 53 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen azoknak, aki feszesebbnek érzik a csípő körüli területet és/vagy szeretnék ennek a mozgékonyságát fokozni.

Miről szól a program? Nem az első alkalom, amikor a „gombhoz varrunk kabátot”. A program összeállítása napján kissé elmacskásodott csípővel keltem. Adott volt a feladat és hogy maradjunk a közhelyeknél: „ami jó a tyúknak, szolgálja a kakast” elvet követve egy remek program lett a végeredmény. A videó az újonnan alkalmazott arányokat és referenciagyakorlat figyelmét követi most is.

123. Erős alapok

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 53 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Térd probléma esetén egy összehajtogatott törölköző, pokróc vagy díszpárna is kellhet kiegészítésként.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen azoknak, akik erősödni szeretnének.

Miről szól a program? Az egyik új csomagajánlatom a ’Legjobb 12’. A kiválasztott egy tucat videó között szerepelt egy korábbi meglátás alapján ez az erősítő anyag is. Úgy éreztem, hogy jobb arányokkal, jobb sorrendben újra kell forgassam ezt az anyagot. Egy a leghatékonyabb gyakorlatok és terhelések által pedig joggal érdemli meg a videó a kitüntetett figyelmet.

124. Falas kísérlet

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 44 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Egy szabad falfelület, amihez odatudsz ülni, feküdni kényelmesen nyújtott ülésben. A karok magastartásban és oldalsó középben is szabadon mozognak. A lábak pedig akkor is elférnek, ha terpeszülést követel meg a feladat.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen egy fárasztó nap utáni levezetésként ajánlom.

Miről szól a program? Az elmúlt néhány Funkció órának mintáját követi és felerősíti a videó. Két feladat következetesen visszatér, hogy folyamatában lássuk, hogy mint változnak az érzeteink. Miközben nagyszerűbbnél nagyszerűbb csípő nyitó, yin jóga feladatokat kapunk falra megálmodva.

További jó mocorgást. Innen folytatjuk.

Megosztás: