videótár

Torna videók bemutatása: 113. – 116.

Olvasási idő: kb.: 5 perc

113. Erősebb hidak és csónakok

Játékidő: 56 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Két feladat: a vállhíd és a csónak variációira támaszkodik az óra. Kifejezetten erőteljes alsótestre gyakorolt hatása miatt a program újra és újra előkerül, mint alapötlet, de mindig tovább gondolva és jobbá téve a korábbi koncepciót.

114. Törökűlni jó

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 49 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A 113-as videó rekació videójaként is kezelhető a program. Pontosabban az ’Erősebb hidak és csónakok’ egy erősen alsótestet munkára bíró program, amit mindenképp szerettem volna ellensúlyozni egy mozgékonyság, hajlékonyság fokozó órával. A törökülés egy biztonságos, mindenki számára könnyen elvégezhető ülés, ami nagyon sok izgalmas feladattal tehető még jobbá. Bátran mondhatom, hogy a Z-videók meghatározó feladatai kaptak helyet ebben a remekül szerkesztett anyagban.

115. Emlékeztető miért is

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 56 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Kezdőknek különösen ajánlom.

Miről szól a program? Vagy inkább miért is van itt? Most jelent meg a legújabb blogbejegyzésem (Gátlástalan angyalarcúak a digitális piactéren címmel) amiben kitérek, hogy az elmúlt egy évben hányszor kellett magam emlékeztetni, hogy miért is csinálom mindezt. Mert hiszek benne. A munkába vetett hitemet mindig is az erősítette folyamatában, ha jött egy új ügyfél, akinek az első óra alatt be kellett mutatni a módszerem lényegét, a kifutásokat, a sokszínűséget és olyan feladatokat, amik látványosan és gyorsan hoznak eredményt. Ezekből a megbízható feladatokból építkezik az óra is és most újra csak én is.

116. Laza hátsó láncért

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Kötött merev hölgyeknek és uraknak, akik szeretnék újra nyújtott lábbal bekötni a saját cipőjüket.

Miről szól a program? Egy Z-programtól megszokott alapossággal és precizitással állítottam össze ezt a tornavideót is, amiben állva, ülve, háton tesszük mozgékonyabbá magunkat kiemelten a deréktól lefele. Egy a legkönnyebben elmacskásodó terület felett szerezhetjük vissza az irányítást és a mozgékonyságot. Nem akarom elkoptatni a kifejezést, de ezt a programot is imádtam.

További jó mocorgást. Innen folytatjuk.

Megosztás: