4 fős osztott képernyős mocorgás

  • Élő
gerinccsavarás hídtartásban, váll mobilizáció

Összeszokott csoportok, baráti társaságok számára hoztam létre ezt a lehetőséget. Akik a személyességet, vagy a személyre szabhatóságot, a közösséget tartják a legfontosabbnak. Így Maximum 4 fővel, egy osztott képernyős megoldással együtt tornázunk.

HOGY NÉZ ki MINDEZ A GYAKORLATBAN?

Előre egyeztetünk egy időpontot, majd a kiscsoportos foglalkozás díjának előre utalása után véglegeseik a foglalásotok. Majd óra kezdetekor „technikailag” elindítom a foglalkozást.  Neked csak egy Messenger hívást kell fogadnod és úgy beállítani a telefonod, tableted, számítógéped kameráját, webkamerád, hogy a „tornateredet” lefedje és így „lássam” hogy is tornázol majd. A foglalkozás elején átbeszéljük, hogy mik azok a „területek, problémák”, amire keressük a mozgás által a megoldást. Majd elindul a foglalkozás és csak rátok szabva „leadok” egy órát. Óra végén átbeszéljük az érzeteket és akár a következő találkozó időpontját. Majd kilépek a hívásból, de Ti négyen még utána nyugodtan „maradhattok” tovább beszélgetni.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, vagy a jelenlegi Z-online előfizetésed módosítanád (mert lehet 😉) kérlek keress bizalommal.

Megosztás:

További lehetőségek