lépcsők

Megújult a ZF honlapja

Csókolom, sziasztok.

Örömteli híreim vannak: a zakanyfitness.hu megújult. Az elmúlt másfél év alatt alapjaiban kellett újra gondolni mindent, ami meghatározott minket. Az új viszonyulások, új érzések mindenre hatottak és követelik azóta is az állandó metamorfózist.

Honlap 3.1

A harmadik honlapom 2020.08.11-én debütált a nyilvánosság előtt markáns fekete-fehér-okker színei által. Egy év elteltével azonban azt éreztem, hogy immár másabb szerkezetben és formában mutatnám be a „mesterségem címerét”. A dizájnváltó csapat várakozáson felül gyorsan haladt és egy jó hónapnyi háttérmunka után készült el az a forma, amit immár ti magatok is láthattok.

Megújult leírások, interaktívabb megoldások, egyszerűbb szerkezet jellemzi. Bátran mondom, hogy nincs olyan pixel, ami ne mozdult volna meg. Arról nem beszélve, hogy a kedves előfizetők felhasználói fiókja is egy következő szintre lépett átláthatóbb funkciók és megoldások által.

Blogtalanul

A bejegyzések elmaradása mögött egyrészt ennek a metamorfózisnak az előkészítése, aktív kimunkálása volt. De most hogy egy újabb lépcsőfokra lépett ZÁKÁNY FITNESS több időm lesz az írásra. Főleg, hogy már hiányzik ez a fajta kreatív önkifejezés, rövidesen tehát jelentkezem.

Ódon szimmetria, stabil alapok

A bejegyzéseimhez mindig erős képeket használok. Értelmezésük hol egyszerűbb, hol jócskán elvont, „norbis”, de a legfontosabb hogy mindig kifejező, impulzív, önazonos – most is.

Igyekszem nem előre vagy hátra nézni, inkább felfele tekintek.

Charlotte Bronte

Megosztás: