Üdvözlöm.

Köszönöm, hogy felvette velem a kapcsolatot és érdeklődik a Z-Online Stúdió élő órái és videótára iránt. A munkamódszerem jelenleg zárt csoportokban érhető el, ahova a felvétel egyik feltétele az alábbi tagsági adatlap megismerése és kitöltése. A kitöltés csak pár percet fog igénybe venni.

Valamint kérem, hogy a kitöltést követően a teszthét díjának, 7.000 Ft-nak az elutalásáról VAGY a Barion szolgáltatáson keresztül történő biztonságos és gyors megfizetéséről gondoskodjon az alábbi ‘Kérem a teszthetet!’ gombra kattintva!

Előre is köszönöm! Az utalásokat minden esetben pénztárgépbe rögzítem, kérésre számlát állítok ki.

Ne feledje regisztrációjával most KOCKÁZATMENTESEN és minden további KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL egy hétig tesztelheti a Z–online gyakorlatrendszer két csomagajánlatát. Egy hét után pedig dönthet, hogy szeretne-e további tartalmakhoz hozzáférni.
* Ha igen, akkor az első, Ön által kiválasztott csomag díja 7.000 Ft-al csökken. Így a teszthetét ajándékba kapta.
* De ha mégsem ezt kereste, nem az én munkamódszerem a legideálisabb az Ön számára akkor majd jelezze ezt számomra kérem és kérésére minden további nélkül visszautalom a 7.000 Ft-ot. Vagyis itt is ajándékba kapott egy hetet a Z-világban.

Nincs mit vesztenie. Jöjjön és próbálja ki kockázatmentesen.

Minden felmerülő kérdésre örömmel válaszolok, és bízom benne, hogy hamarosan csoportom tagjaként üdvözölhetem!

Üdvözlettel: Norbi

Zákány Norbert