Komplex online csomagajánlat

  • 10 perces videók
  • 30 perces videók
  • bármikor végezhető
  • fix időpontban
  • folyamatosan frissülő
  • időhiányosoknak
  • online megoldások
komplex online csomagajánlat

Fizikális Stúdió vs. Online

Korábban a ZÁKÁNY FITNESS-t magával a térrel, a falakkal határolt stúdióval azonosítottam. De a ZF sokkal inkább egy elv, egy módszer, amely az internet segítségével immár tömegekhez juthat el.

Mindenképp szeretettel gondolok a térbeli stúdióim bármelyikére. A Z–Online nem pótolja azokat; egyszerűen másabban működik, más lehetőségeket ad. A mögöttem álló időszak tapasztalatával azonban kijelenthetem, hogy az online órák szakmailag jobbak, mert koncentráltabbak, az előre felépített vázuktól nem visznek el az óra közbeni ingerek, melyet a fizikai térben a vendégek adtak. Pont ezért – a személyes interakció hiánya miatt – azonban másabb, mert nem tudok javítani. Ellenben a javítás tud belső munka is lenni.

Komplex online csomagajánlat

  • Egy csomag, ami az elmúlt évek vásárlói szokásai, igényei alapján a legátfogóbb megoldást kínálja. Egyesíti egy videótár, a szabadon variálható videók, de még inkább 3 évnyi online jelenlét, több mint 300 órányi videó tapasztalatait.
  • Ha fontos, hogy bármikor tudj online mozogni. Ha az a fontos, hogy bármikor tudj online mozogni. Végezd el kipihentséged, erőd függvényében a 10-30 perces videókat. Állítsd össze a saját programod könnyedén a 21 korábban rögzített, de folyamatában, frissülő videó alapján. Mindez így személyre szabható és nem megy el a kedved a tornától a bőség zavarában.
  • Háromhetnete legalább egyszer frissül és gazdagodik a tárhely.
  • Mindegyik videó úgy van összeállítva, hogy önmagában vagy egymást követve, vagy kombinálva is elvégezhető. Így a rendelkezésedre álló időd, kipihentséged és elérendő célod függvényében tudsz játékosan órákat összerakni magadnak.

A jelenleg elérhető videókról röviden

  1. RÁHANGOLÓ – állva + fúzió. Állva végzett bemelegítő gyakorlatok és egy hajlékonyság fokozó szett szokatlan elegye, ami önmagában végezve is egy sokoldalú kimozgatás, erőfejlesztés és hajlékonyságfokozás együttese.
  2. RÁHANGOLÓ – 3 körben. 3 különböző erősségű és hajlékonyságú ügyféltípusra megálmodott bemelegítő szett.
  3. RÁHANGOLÓ – Bárcsak minden reggel. Olyan program, amit magam is szívesen végeznék minden reggel. Alapvetően felébredés után finom átmozgatás.
  4. ERŐFEJLESZTŐ – Fekvő-gugi. Támaszhelyzetekben végzett gyakorlatok és guggolás variációk, azoknak, akik egy erősebb órára vágyódnak.
  5. ERŐFEJLESZTŐ – Erő >= hajlékonyság. Vékony határvonalon mozog a videó az erősítés és a hajlékonyság fokozás között.
  6. ERŐFEJLESZTŐ – P34. Az eredeti Pilates talajmunka 34 gyakorlata Norbisan újra értelmezve egy kezdő és egy haladó kifutás egyidejű bemutatása által.
  7. ERŐFEJLESZTŐ – Összetett. Olyan program, amiben minden porcikánk mozog minden feladatban.
  8. ERŐFEJLESZTŐ – Oldalas. Csak a törzs oldalán végzett mozdulatok gyűjteménye.
  9. ERŐFEJLESZTŐ – Törcsi, bot, könyv. 3 eszköz egy videóban, a ’fitneszipari parasztvakítás’ mentes erőfejlesztés szerelmeseinek.
  10. ERŐFEJLESZTŐ – Laposabb has, formásabb kar. A cím magáért beszél. 2 terület, ami nem lehet elég lapos, és elég feszes.
  11. ERŐFEJLESZTŐ – Vigaszágon. Tematikájában össze nem illő, de megkerülhetetlen feladatok összesége egy remek erősítő videóban.
  12. REGENERÁLÓ – Levezetés 3 progresszióban. Egyik újítás az óraszerkesztés módja kapcsán. Egy izgalmas formai megoldással 3 különböző hajlékonysági fokon lévő tornázótípust egyszerre szólít meg a videó és segíti egy erősítő videó levezetését vagy akár egy hosszú nap lekompenzálását.
  13. REGENERÁLÓ – Yin jóga. Az abszolút közönségkedvenc. Egy a legtöbbet lejátszott videómról beszélünk. Passzív regeneráló helyzetek, amikor a gyakorlatok mozdulatlanságuk által markánsan segítenek változni és hihetetlenül jól kikapcsolnak. A ’nincs kedvem tornázni’ napokon ez a megoldás.
  14. HOSSZABB KOMPLEX ÓRÁK – nagylabdás. Kevés olyan fitnesz ipari tornaszer van, amit ennyire kedvelnének a tornázók. Okkal. A gondosan szerkesztett óravázlat pedig a garancia, hogy ez fokozódjon.
  15. HOSSZABB KOMPLEX ÓRÁK – falas. Bátran mondom közönségkedvenc az eszközös programok között.
  16. HOSSZABB KOMPLEX ÓRÁK – székes. A szék a napi rutin része lett, modernkori kínzókamra. De hogy válhat tornaszerré? A videó a válasz.
  17. KOMPLEX ÓRÁK IDŐHIÁNYOSOKNAK – Könnyed minimál. 30 percnyi átmozgatás az erős alapokért. Időhiányban, kellő önismerettel egy a legidőhatékonyabb megoldást kínálja.
  18. KOMPLEX ÓRÁK IDŐHIÁNYOSOKNAK – Durvább minimál. 30 percnyi erőpróba erős alapokkal.
  19. SE IDE, SE ODA – Bárcsak mindennap végén. 12 év rutinjából és közel 10.000 óra gyakorlatából és még inkább abból, hogy én magam is vagyok gyakorló tudom, hogy van pár olyan feladat, amit minden nap végén illene, kellene, jól esne elvégezni.
  20. SE IDE, SE ODA – Csak ne fájjon. Egy igazi ékszer a lajstromban. Tudjuk, hogy a test olyan könnyen tud fájni. A rutin és az évek szülték ezt a videót, amiben a legsokoldalúbb feladatok sorakoznak, hogy lágyítsák a fizikai test ellenérzéseit oktatói kontroll nélkül is. Általános megoldókulcs majdcsak minden problémára vagy remek videó ameddig egy magánóra vagy személyes találkozásra várakozol.
  21. SE IDE, SE ODA – Könnyed talpak. A lábak, a talp gondozása és fokozott figyelme az utóbbi időkben felerősödött. Ezért is megkerülhetetlen egy videópozíció ennek a területnek.

Vagy azonnal ki is próbálnád?
Regisztrálj most minden további kötelezettség nélkül, és teszteld egy hétig a Z–online Stúdió Komplex online csomagajánlatát 3.000 Ft-ért!
Ha tetszik a munkamódszer, beszámítom a Tesztét árát a választott csomagod árába. Így a tesztheted ajándékba kaptad.
Bízom benne, hogy hamarosan csoportom tagjaként üdvözölhetlek.
Kipróbálom

Kérdésed lenne?
Írj nekem, ha olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtál választ!
Kérdésem van.

Megosztás:

További lehetőségek